Uvjeti korištenja

Web stranicu all4tattoo.com pokrenuo je i uređuje Laci design d.o.o.(dalje u tekstu: all4tattoo).

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate.
Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja,
molimo da se obratite na adresu info@all4tattoo.com.

Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako
biste se upoznali s mogućim promjenama.Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe.
Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja all4tattoo.Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.All4tattoo pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

INTERNET TRGOVINA
OPĆENITO

Prodavatelj je tvrtka Laci design d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica, punoljetna i poslovno sposobna osoba koja popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje na transakcijski račun tvrtke.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.Narudžbom artikala kupac prihvaća uvjete poslovanja navedene na ovim stranicama.All4tattoo može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe all4tattoo Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

All4tattoo Internet stranice mogu se koristiti i svi sadržaji pregledavati za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.
Usluge koje Vam pruža Laci design d.o.o. putem Internet trgovine ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama.

Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde o narudžbi.
U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera.

NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

100%-tna avansna uplata na žiro račun tvrtke.Nakon uspješnog slanja Vaše narudžbe dobiti ćete na Vaš mail ponudu o provedenoj narudžbi.Uplate po ponudi moraju biti izvršene unutar tri radna dana.Nakon nama vidljive uplate roba se pakira i šalje kupcu.Ako uplate nisu izvršene unutar zadanog roka naručena roba i ponuda se stornira, odnosno roba se vraća u skladište i stavlja na raspolaganje slijedećem kupcu.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

ISPRAVNOST POŠILJKE

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni i da odgovaraju računu koji se nalazi u pošiljci.
Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati osobi koja je dostavila robu te eventualno odbiti preuzeti naručenu robu ukoliko su na njoj vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je dužan usporediti sadržaj pošiljke s računom, te ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mjesta obavijestiti dostavljača.Primatelj i dostavljač na licu mjesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke.All4tattoo će u najkraćem mogućem roku o svom trosku dostaviti artikle za koje se tako utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju.Provjera ispravnosti narudžbe je odgovornost kupca te se naknadne reklamacijeu smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka neće uvažiti.

REKLAMACIJE

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom ili imate bilo kakav prigovor sukladno članku 8 Zakona o zaštiti potrošača molimo vas da nas obavijestite na e-mail adresu: info@all4tattoo.com.Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.all4tattoo-com.Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe.

Nakon što reklamira ispravnost proizvoda kupac je dužan poštom vratiti proizvod s materijalnim nedostatkom na adresu tvrtke pošiljatelja.Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti prodavatelj, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom.

All4tattoo zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta.Sve promjene objaviti će na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada all4tattoo, ili je ustupljen all4tattoo-u, a u vlasništvu je trećih osoba.All4tattoo također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije.Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena proizvođača i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu all4tattoo-a.Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja.Nije dopušteno umnožavanje sadržaja ove web stranice.

SLIKE I VIDEO

Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na web stranicama pripada all4tattoo-u. Sva prava su pridržana.
Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima.Drugačija upotreba materijala s all4tattoo web stranica nije dopuštena.

Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih web stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste.
Definirano dopuštenje i naćin korištenja ovih web stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim.

Korištenjem materijala s web stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.All4tattoo uložit će razuman napor kako bi se na njegovim web stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu.

All4tattoo ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. All4tattoo ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.